Artistii Cat Music, in topul difuzarilor radio in 2017
2018-01-19 21:12:07

Delia reuseste sa cucereasca topurile muzicale cu fiecare single pe care il lanseaza. “Weekend”, colaborarea dintre The Motans si Delia, este cea mai difuzata piesa a anului 2017, conform topului oficial Media Forest, cu peste 5600 de play-uri la radio. Mai mult decat atat, single-ul a fost ascultat de aproape sase milioane de persoane doar la radio, iar pe canalul de YouTube Cat Music, “Weekend” are peste 22 de milioane de vizualizari.

Pe locul trei in clasament se afla piesa lui Smiley, “De unde vii la ora asta?”, hit ce a generat peste 5.000 de difuzari si aproape 51 de milioane de vizualizari pe YouTube. Piesa Deliei cu Macanache, “Ramai cu bine”, se claseaza pe locul sase in topul Media Forest, cu aproape 4.000 de play-uri si a fost ascultata pe radio de aproximativ 4 milioane de fani. Pe locul sapte, se situeaza hitul “La Tine”, piesa lansata de What’s UP, ce a adunat peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube si peste 3.000 de play-uri pe radio.

In plus, casa de discuri Cat Music are peste 30 de piese in topul Media Forest. Pe locul 12 in clasament, este Feli cu “Timpul”, urmata de 3 Sud Est cu piesa “Cine esti”. “Mi-e bine”, piesa lansata de Lidia Buble si Matteo, a adunat peste 44 de milioane de view-uri pe YouTube si peste 3.000 de difuzari pe radio. Printre hiturile care se afla in topul Media Forest se regasesc si “Ce ma fac cu tine de azi?” (Smiley ft. Guess Who), “Nu caut iubiri” (Ruby ft. Uzzi), “Acasa” (Feli), “Cu un picior in rai” (JO), “Camasa” (Lidia Buble).

Milioane de vizualizari pe canalul de YouTube, primele pozitii in topurile muzicale nationale si internationale, dar si hituri ce se aud la posturile radio si TV fac din Cat Music cea mai mare casa de discuri din Romania. Cat Music ii are in portofoliu pe unii dintre cei mai influenti si de succes artisti din Romania ultimilor 20 de ani, printre care Delia, Ruby, What’s UP, Lidia Buble, JO, 3 Sud Est, Alex Velea, Damian Draghici, Smiley si multi altii.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *