Artiștii spanioli Jordi Sans, Mikel Quilez și Cristina Clea pregătesc o colaborare electrizantă
2021-01-18 20:57:53

Jordi Sans, Mikel Quilez și Cristina Clea pregătesc lansarea piesei Fell the night, care aduce vibe-ul de festival și vara mai aproape. Este prima colaborare dintre cei trei artiști care au cunoscut deja celebritatea în Spania și anunță un proiect electrizant. Sunt trei personalități diferite al căror numitor comun este muzica și dorința de a ajunge la cât mai mulți oameni prin intermediul piesei lor.

Jordi Sans este DJ și producător muzical din Barcelona care își propune să ducă muzica electronică la un nou nivel. A avut reprezentații importante în Spania și Europa, în fața a zeci de mii de oameni. Este un adevărat artist, care dă ritm și efervescență scenei muzicale.

Mike Quilez este un tânăr producător și DJ spaniol, la 14 ani a început să devină interesat de zona electronică și cu timpul și-a produs și lansat propriile sale piese.

Cristina Clea este songwriter, actriță, model și cântăreață din Barcelona. Încă de când era mică a fost pasionată de tot ce înseamnă artă, dar întotdeauna a simțit ceva special pentru muzică. Așa că, în urmă cu câțiva ani a decis să se dedice complet muzicii, să cânte și să-și compună propriile piese.

În numai câteva zile, cei trei artiști vor lansa Feel the night, o piesă pentru un început de an perfect.

Fiți cu ochii pe noi!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *