Artiștii Universal Music Group la Gala MTV VMA 2024
2024-09-12 19:23:29

Artiștii Universal Music Group au dominat gala MTV Video Music Awards (VMA) 2024, fiind cei mai premiați la această ceremonie, demonstrând încă o dată influența și puterea casei de discuri pe scena muzicală globală.

Taylor Swift a triumfat miercuri seara la gala MTV VMA 2024, de unde a plecat acasă cu șapte trofee, ajungând la un total impresionant de 30 de statuete de-a lungul carierei sale.
Printre premiile obținute, artista a câștigat cel mai important trofeu al serii pentru Videoclipul Anului, acordat piesei „Fortnight”, o colaborare cu Post Malone. De asemenea, Swift a fost desemnată Artistul anuluiCel mai bun artist pop și a primit premiul pentru Cea mai bună colaborare. Piesa „Fortnight” i-a adus și alte distincții, printre care premiul pentru Melodia veriiCea mai bună editare video și Cea mai bună regie.

Katy Perry a fost onorată cu premiul Video Vanguard pentru întreaga carieră, alăturându-se unei liste impresionante de artiști, precum Shakira, Beyoncé, Madonna și Jennifer Lopez. Katy a mai câștigat și premiul pentru Cea mai memorabilă interpretare live, când a interpretat piesa „Roar” la ediția MTV VMA din anul 2013.

Sabrina Carpenter a primit trofeul pentru Cântecul anului cu piesa „Espresso”, în timp ce Chappell Roan, interpreta hitului „Good Luck, Babe”, a fost desemnată Cel mai bun artist nou.
Eminem a câștigat atât premiul pentru Cea mai bună piesă hip-hop, cât și cel pentru Videoclipul cu cele mai bune efecte vizuale cu piesa „Houdini”.
Anitta a triumfat la categoria Cea mai bună piesă latină cu „Mil Veces”, iar Billie Eilish a fost distinsă cu premiul Video for Good pentru piesa „What Was I Made For?”. Ariana Grande a fost premiată pentru Cea mai bună cinematografie pentru videoclipul piesei „we can’t be friends (wait for your love)”.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume.
La Universal Music Group, existăm pentru a modela cultura prin puterea artei. UMG este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising și conținut audiovizual. Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări și melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică și dezvoltă artiști și produce și distribuie cea mai apreciată muzică din lume. Angajat în domeniul artei, inovației și antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme și modele de afaceri pentru a lărgi oportunitățile artistice și comerciale pentru artiștii noștri și pentru a crea noi experiențe pentru fani.

Păreri?

185 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *