Artwork-urile create pentru sase piese ale unor artisti romani au ajuns la Reeperbahn Festival 2022
2022-10-28 15:31:38

Șase piese ale unor artiști români au ajuns la Reeperbahn Festival 2022 prin intermediul artwork-urilor făcute de artiști tineri din țară. Este vorba de artwork-urile create pentru mai multe piese Roton Music, respectiv: „Ard tot”, piesă lansată de Amedeo și Oana Marinescu, „Red Blue (English version)”, semnată de Misha Miller, „Jaleen”, de Tobi Ibitoye și Eneli, „Smoke Me”, de Sasha Lopez și Misha Miller, „Nights in Marrakesh”, de Otilia, și „Bipolar”, lansată de Fly Project.

 

Artwork-urile au fost expuse în cadrul posterului oficial al expoziției (IN)BETWEEN, aflată la a treia ediție, care s-a desfășurat în perioada 21 – 24 septembrie, la Hamburg. Artwork-urile au fost selectate în urma înscrierilor făcute. S-au înscris 117 artiști din 24 de țări, care abordează stiluri diferite.

 

De altfel, titlul expoziției (IN)BETWEEN descrie tranziția fluidă între toate domeniile creative care s-au instalat în mediul cultural și social.

 

Criteriile de selecție au fost: diversitatea artiștilor și diversitatea în stil, respectiv gama largă de stiluri și tehnici. Artwork-urile înscrise au fost create în perioada 2020 – 2022, iar cele selectate au fost expuse pe toată perioada festivalului.

 

Cele șase artwork-uri selectate, care au făcut parte din lansările artiștilor români ai casei de discuri Roton Music, au fost create de designerii Alexandru Bokor, care a creat artwork-urile pentru piesele „Ard Tot”, „Nights in Marrakesh”, „Jaleen”, Iulian Caloiu, care a realizat artwork-ul pentru „Bipolar”, Lupaș Alexandru, care a creat artwork-ul pentru piesa „Smoke Me”. De asemenea, artwork-ul pentru piesa „Red Blue (English version) a fost creat de Alexandru Bokor, în timp ce desenul prezent pe artwork a fost realizat Martha Oborska Rybalo, care a făcut astfel de desene și pentru artiste precum Rihanna.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *