ARTY lanseaza So Good To Me, o piesa ca o constelatie
2022-05-17 22:45:00

ARTY vine cu o reinterpretare care combină emoția cu entuziasmul, dorința cu ezitarea. Piesa „So Good To Me”, semnată de ARTY, complimentează melodia originală a lui Chris Malinchak, lansată în 2013. Artistul a reușit să păstreze esența piesei originale, care s-a dovedit a fi un adevărat hit la momentul lansării, adăugându-i o semnătură stilistică proprie.

Piesa lui ARTY este dedicată acelei persoane speciale căreia i-ai promis luna, soarele și toate stelele. Constelații întregi într-o singură dedicație de dragoste, pe muzică. Plină de pasiune, emoție, dorință și dragoste dusă la extrem, „So Good To Me” este asemeni unui imn al iubirii, menit să răsune pe toate ringurile de dans.

„Piesa <<So Good To Me>> a lui Chris Malinchak, care este creată plecând de la <<If This World Were Mine>> de Marvin Gaye și Timmy Terrell, a fost piesa mea preferată când s-a lansat. Melodia mi-a rămas în minte, așa că am decis să fac un cover. Aspirația mea era să creez o piesă euforică pentru festivaluri, care să ofere o stare nostalgică din <<perioada de aur>> a house-ului progresiv”, a povestit ARTY.

ARTY este un DJ, muzician și producător care nu e strain de scena mainstream a muzicii internaționale, având colaborări cu artiști precum Armin van Buuren, Above & Beyond, Matisse & Sadko. Album său de debut, „Glorious” (2015), a fost pe locul #14 în topul Billboard Dance/ Electronic Albums.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *