Ashley Kutcher a lansat EP-ul Survive My Own Mind
2022-10-21 17:56:37

Ashley Kutcher a lansat EP-ul “Survive My Own Mind”. Colecția de șapte melodii este o călătorie puternică din punct de vedere emoțional, care găsește frumusețea atât în ​​suișurile și coborâșurile vieții, cât și în dragoste.

Kutcher începe EP-ul cu piesa de titlu care se construiește lent. „În cea mai mare parte a vieții mele, m-am luptat cu panica și anxietatea”, explică ea. „Am vrut să scriu această melodie pentru ca toți cei care se luptă cu anxietatea și să îi ajut să se simtă mai puțin singuri și să știe că este posibil să supraviețuiești propriilor gânduri.” Aceasta idee se extinde în Survive My Own Mind, fie că se îndrăgostește de balada duioasă „Sleepy” sau se îneacă în suferințele unei noi despărțiri în „Emotionless”.

În altă parte, despre meditațiile acustice „Love You More” și „Nothing’s All the Time”, Kutcher reflectă asupra conceptului de timp și asupra modului în care acesta se poate juca cu emoțiile noastre. „Dacă sunt sinceră, nu știu dacă voi mai simți dragoste așa cum am simțit când eram tânără”. Dar până la sfârșitul EP-ului, ea simte recunoștință pentru trecutul și prezentul ei prin „Do It All Again”. „La sfârșitul zilei, aș face totul din nou, chiar dacă m-ar răni, pentru că mi-a oferit amintiri uimitoare și m-a ajutat să modelez persoana care sunt astăzi”, explică ea.

În timp ce Survive My Own Mind include câteva piese noi, include și unele dintre cele mai mari succese ale lui Kutcher din acest an, inclusiv hitul viral „Nothing’s All the Time” și preferatul fanilor „Love You More”, care a strâns peste 9,5 milioane de stream-uri pe Spotify. După lansarea EP-ului ei de debut One Eighty în noiembrie anul trecut – cu hitul „Love You from a Distance” – originara din Baltimore continuă să apară ca o artistă de urmărit anul acesta.

SURVIVE MY OWN MIND EP TRACKLIST

Survive My Own Mind
Love You More
Sleepy
Emotionless
Only Love Me Broken
Nothing’s All the Time
Do It All Again

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *