Ashley Kutcher a lansat Everyone And No One
2023-01-20 21:11:47

Ashley Kutcher a lansat “Everyone And No One”. Balada emoționantă și discretă întruchipează toate emoțiile care vin odată cu a-ți da seama unde te afli într-o relație. Aceasta marchează prima lansare a lui Ashley Kutcher de la lansarea proiectului ei foarte așteptat Survive My Own Mind la sfârșitul anului 2022.

Kutcher cântă ușor peste un aranjament dulce-amărui de pian. Echilibrarea noului romantism cu durerile de incertitudine este o sarcină dificilă, dar Kutcher reușește fără effort să controleze situația. „Relațiile sunt grozave atunci când sunt private, dar nu atunci când sunt ascunse”, spune nou-venitul din Baltimore despre cântec. „Lucrurile pot fi bune în spatele ușilor închise, dar vreau pe cineva care să fie și mândru să mă arate în public. Vrei să mă prezinți prietenilor tăi, invită-mă la o petrecere în familie, vorbește despre mine mamei tale? Sunt eu cea pe care o dorești când toată lumea și nimeni nu se uită?”

„Everyone and No One” este prima lansare a lui Kutcher de la lansarea ei – Survive My Own Mind EP – din 2022, care a inclus single-ul „Love You More” – care are peste 11 milioane de stream-uri numai pe Spotify. EP-ul a găzduit, de asemenea, meditația acustică „Nothing’s All the Time”, precum și „Emotionless”.

Iarna trecută, Kutcher și-a susținut primele spectacole în în Los Angeles și New York City. Cu versurile sale emoționante și vocea sinceră, „Everyone and No One” arată cât de departe a ajuns și sugerează că nu dă semne de încetinire în curând. Recent, Ashley Kutcher și-a anunțat viitorul turneu Survive My Own Mind, care va începe la Los Angeles pe 25 ianuarie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *