ATB colaborează cu TRAVYP pentru That Feeling
2023-08-26 18:24:51

ATB colaborează cu TRAVYP pentru „That Feeling”, o piesă dance, care combină un bas captivant, energie și note nostalgice, oferind fanilor o piesă nouă pe care să danseze non-stop.

„Când am lucrat cu Travis la prima versiune a piesei „That Feeling”, vibrația mi-a amintit imediat de primele mele zile în muzica electronică. Melodia îți intră imediat în cap și a fost foarte distractiv să lucrez cu TRAVYP pentru a transporta acel sunet în ziua de azi”, împărtășește ATB despre această nouă lansare.

ATB a anunțat că lucrează la un nou album care își propune să fie lansat în 2024, dar le oferă fanilor săi piese grozave, ca această nouă piesă cu „acel sentiment” care captivează masele de pe ringul de dans. TRAVYP spune despre această colaborare incitantă: „ATB fiind unul dintre primii artiști pe care i-am descoperit în copilărie, a avea oportunitatea de a colabora cu el peste 15 ani mai târziu a fost cu adevărat o onoare”.

Acumulând peste 1,5 miliarde de streamuri numai pe Spotify, ATB a devenit un nume legendar pe scena muzicii electronice. „ATB x TRAVYP – That Feeling” își propune să continue să emotioneze fanii EDM cu un set electrizant și puternic.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *