ATB face echipă cu David Frank pentru "Take A Moment"
2024-02-04 21:28:05

ATB face echipă cu David Frank pentru “Take A Moment”.
Producătorul, muzicianul și DJ-ul multipremiat, ATB aduce o nouă piesă electronică de dans, care promite să captiveze publicul larg cu sunetul său.
Alaturi de producătorul și cântărețul David Frank, ambii artiști introduc „Take A Moment”, o piesă vibrantă care amintește de vremurile bune și acel sentiment special care rămâne cu noi pentru o viață întreagă. Se așteaptă că această nouă piesă va face furori în industrie și va da tonul pentru noul album anunțat și foarte așteptat al ATB, planificat pentru acest an.

Fiind unul dintre cele mai emblematice nume din industria muzicii electronice timp de două decenii, strângând peste 1,5 miliarde de stream-uri doar pe Spotify, legendarul Andre Tanneberger, cunoscut sub numele de ATB, este gata să dea startul unui nou sezon interesant în cariera sa muzicală.

Cu un palmares spectaculos, ATB s-a clasat constant în fruntea diferitelor topuri muzicale internaționale și a fost inclus de peste două decenii în Top 100 DJ de către DJ Mag. Artistul din spatele hiturilor globale precum „Your Love (9 PM)”, care a ajuns pe locul 1 în topurile de dance din SUA și „9 Pm (Till I Come)”, poziționat pe locul 1 în UK Single Chart, a fost onorat cu peste 60 de certificări, inclusiv aur și platină, pentru melodiile sale. În plus, în 2022, a primit o nominalizare la Brit Award pentru cântecul internațional al anului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *