Atenție, Cad Mere! a lansat o serie educațională de 36 de episoade pentru pregătirea Bacalaureatului la Istorie
2024-06-14 18:08:33

Atenție, Cad Mere!, unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România, a lansat chiar înainte de marele examen al maturității 36 de episoade dedicate pregătirii pentru examenul de Bacalaureat la Istorie. Această serie, ce poartă numele de „Istoria la BAC cu Atenție, Cad Mere!”, este concepută pentru a oferi elevilor de liceu, dar și celor care își doresc să se pună la punct cu istoria, o pregătire completă și aprofundată. Fiecare episod este structurat astfel încât să fie informativ, interactiv și ușor de urmărit, în timp ce facilitează învățarea și reținerea informațiilor cheie.

Pentru realizarea celor 36 de episoade structurate într-un playlist și pentru a acoperi întreaga programa pentru examen, Alex Cozma a preluat inițiativa de a realiza filmări 4K în peste 80 de locuri prezentate în 20 de orașe din întreaga țară, de la închisoarea Jilava până la Cetatea Neamțului.

Punctele forte ale seriei „Istoria la BAC cu Atenție, Cad Mere!” includ toate temele importante pentru Bacalaureatul la Istorie, de la Antichitate și Evul Mediu, până la epoca modernă și contemporană, prezentate într-un mod foarte accesibil tuturor. Seria lansată de către Alex Cozma este disponibilă integral pe canalul de YouTube al creatorului de conținut și a adunat deja peste 700.000 views pe YouTube.

Cu peste 1,13 milioane de abonați pe canalul său de YouTube, Atenție, Cad Mere! este pasionat de știință, iar prin videoclipurile sale a reușit să impresioneze peste un milion de abonați. Cele mai populare subiecte abordate sunt din domenii extrem de diferite, pornind de la sfera științelor exacte, istorie, biografii sau lifehacks. Vlogger-ul face parte din portofoliul TRU, alături de Bianca Purcărea, Azaleea Necula, Marius Elisei, Răzvan Pascu, Sorana Maria, Cristina Militaru, zZ Andrei și mulți alții. TRU (The Real You) adună sub umbrela sa creativi din diverse domenii care au ca mediu de lucru online-ul și adaugă la mixul creației factorul tehnic într-un spațiu special amenajat.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *