Atenție, provoacă dependență! NOSFE lansează noul clip al piesei CBD, alături de LIMO
2020-11-05 20:24:37

Vă lipsește deja vara și simțiți că nu ne-am putut bucura îndeajuns de vacanțe anul acesta? Nicio problemă! Ritmurile din piesa CBD vă vor convinge că în fiecare zi ne putem distra și simți bine ca în cea mai tare vacanță posibilă.

Colaborarea dintre cei doi artiști, NOSFE și LIMO, este cu atât mai specială cu cât piesa va avea încă o mare surpriză pe care v-o vom dezvălui în săptămânile ce urmează. Dar, până atunci, sunteți gata? Ați pregătit cocktail-urile și v-ați întins șezlongurile în living?

“Colaborarea cu LIMO s-a întâmplat printr-o conjunctură superbă, amândoi scriind pe același instrumental. Piesa a ieșit dope și filmarea unui videoclip a fost inevitabilă. LIMO a venit personal la București și am filmat împreună. Urmează noi surprize în materie de lansări, so stay tuned. Vă pupă UNCHIU!”, spune NOSFE.

”Vreau să le mulțumesc tuturor. A fost o experiență extraordinară pentru mine și mă bucur că am reușit să lucrăm ca o adevărată echipă la această piesă. Am zburat în România special pentru a filma clipul pentru CBD. Totul a fost perfect si m-am simtit bine.”, adaugă LIMO.

Inima foc a lui NOSFE și franceza impecabilă a lui LIMO au adus acestei piese un vibe special, plin de pozitivitate, care va rămâne mult timp după ce veți asculta piesa. Și, dacă vă va provoca dependență, stați fără de griji – e legal, e CBD!

Predominant prezent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care are adus stilul de muzică trap în Romania – NOSFE este unul dintre cei mai compleți artiști din zona urbană. A devenit o voce des auzită la radio odată cu lansările pieselor File De Poveste (feat Raluca), Lamare și Brasil.  A cochetat cu zona mainstream încă de la Condimente cu Ruby, o piesă care a depășit 74 de milioane de views. A adus in trap acel vibe-ul cu iz latino, imagine pastrata si conturata in urmatorul hit “Dai”, cu aproape 7 milioane de views.

LIMO este un artist independent, născut în Guineea, care a apărut pe radarul industriei muzicale odată cu lansarea piesei Before You Wake Up în anul 2020. Piesa s-a bucurat de un feedback extraordinar, inclusive cover-ul realizat după această piesă, lângă Turnui Eiffel, fiind un real succes.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *