Audien si Joe Jury lanseaza Drifting Away, o piesa care ne conecteaza la prezent
2022-09-09 20:51:40

Audien și Joe Jury își unesc forțele pentru „Drifting Away”, o piesă care vorbește despre cât de important este să acționezi înainte să fie prea târziu.

 

„Drifting Away” este genul de piesă care ne amintește să rămânem conectați la tot este important cu adevărat, în loc să ne concentrăm pe lucruri care, pe termen lung, nu o să conteze.

 

De câte ori ți s-a întâmplat să lași lucrurile pe mâine, în speranța că nimic nu se va schimba? Audien și Joe Jury ne spun că în ciuda celor mai bune intenții, cel mai important este să vorbești deschis despre ceea ce simți și să fii prezent atunci când contează cel mai mult.

 

Ritmurile vibrante și plin de energie ale lui Audien, care sunt o combinație între house progresiv și dance-pop, se îmbină perfect cu vocea puternică și, în același timp, plină de sensibilitate a lui Joe Jury. Astfel, „Drifting Away” devine genul de piesă care se potrivește cu diferite momente prin care treci.

 

Audien este un producător și compozitor nominalizat la Grammy, care și-a câștigat locul în topul comunității dance. Considerat un pilon important în house-ul progresiv, Audien și-a început drumul spre succes în 2008. De-a lungul timpului, Audien a câștigat sprijinul unor veterani din industrie, precum Tiesto, Above & Beyond și Armin van Buuren. În prezent, Audien are aproape 2.5M de ascultători, lunar, pe Spotify.

 

Joe Jury este un compozitor și cântăreț, care își ia inspirația din artiști precum Neil Young, Van Morrison și Bob Dylan. De-a lungul anilor, Joe a scris piese în care chitara acustică se combină perfect cu elementele electronice, pentru a crea un sound diferit și, totuși, familiar.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *