Aura B., transformare radicală pentru piesa Let me go
2022-06-24 00:35:20

Îndrăgită interpreta revine în atenția fanilor cu o transformare spectaculoasă și un nou single plin de emoții și trăiri. Este vorba de piesa “Let me go” pentru care a filmat și un videoclip incitant, filmările având loc chiar de ziua solistei pe o vreme capricioasă și vulcanică precum Aura B.

După ce a lansat mai multe piese ritmate pentru care a filmat videoclipuri în care este extrem de sexy, iată că Aura B. ne surprinde din nou cu o melodie nouă care se numește “Let me go” pentru care a filmat un nou videoclip.

“Piesă este scrisă de mine muzică și textul și orchestrată de Andy Robert, un producător muzical cu care îmi face mereu o mare plăcere să lucrez. Am scris-o inițial într-o varianta slow, apoi, când m-am dus la Andy să i-o arăt și i-am spus că aș vedea’o într-un stil muzical diferit. După cum am mai spus, fiecare piesă reprezintă momente din viață mea, mesaje, gânduri, trăiri iar această nu face excepție. De dată această vin cu o schimbare, atât de look cât și de still muzical. Piesă a fost gata într-un timp scurt, pentru că mie așa îmi place, să fie totul eficient, iar cu Andy nici nu ai cum altfel, la cât de talentat și creativ este. Apoi, că pachetul să fie complet, am luat legătură cu echipa de filmare să stabilim dată când vom filma și mi-au zis chiar că o vom face pe 28 Mai, ziua mea de naștere. Dar cum nu stabilisem nimic pentru ziua mea, am confirmat. Și uite cum de ziua mea eu filmăm videoclipul piesei “Let me go” la care a participat că invitat special, guest star Daniel Andronic, modelul pe care l-am ales să-mi fie partener în acest videoclip. Costin, regizorul clipului a fost atât de creativ încât totul a decus repede și eficient și sunt foarte mulțumită de rezultat. Filmarea a durat în jur de 6 ore și ne-am confruntat cu toate fenomenele metereologice, de la soare la vânt și ploaie și furtună. Țîn să mai spun că la acest videoclip nu am avut makeup artist, machiajul a fost realizat de mine iar ținutele (2 la număr) una a fost din garderoba personală, iar restul făcut de un atelier unde eu obișnuiesc să’mi fac hainele. Locația a fost în centrul capitalei unde n-am simțit că în 3 anotimpuri, mai puțin iarnă”, spune Aura B.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *