AURORA a lansat single-ul "Your Blood"
2023-11-13 21:57:49

AURORA a lansat single-ul “Your Blood” – primul material al compozitoarei și cântăreței de la al treilea album, „The Gods We Can Touch”, care a ajuns în Top 10 în Topul Oficial al Albumelor din Marea Britanie.

Noua muzică urmează anunțul primei sale cărți, The Gods We Can Touch, care va fi lansată pe 16 noiembrie prin Decca Records și Faber Music: copiile semnate s-au epuizat în mai puțin de o oră, iar carte a trebuit să fie relansată datorita cererii prea mari.

Co-scrisă, produsă și înregistrată de Chris Greatti (Gaga, Willow, Yungblud, Grimes) în Los Angeles și mixată de Mitch McCarthy (Olivia Rodrigo, Lady Gaga, Conan Gray), piesa o găsește pe AURORA coborând garda într-o odă către sufletul uman, celebrându-și vulnerabilitatea, emoțiile și defectele.

„Lumea sângerează mereu. Și nu știi niciodată ce se întâmplă sub pielea oamenilor. Cred că doar atunci când ajungem unul la altul, înțelegem de ce compasiune și frumusețe suntem capabili ca ființe umane. Chiar dacă nu putem înțelege prin ce trec oamenii: ar trebui totuși să încercăm. Dacă nu o facem, ce merită cu adevărat o viață? Uneori, să abordezi durerea, a ta sau durerea lumii, doare atât de tare încât se simte ca și cum ai muri dar, cred că atunci ne naștem. Sângele tău. Sângele meu. Sângele nostru.” explică AURORA.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *