Aurora lanseaza albumul "Infections Of A Different Kind - Step 1"
2018-10-02 16:53:15

Aurora, o artista cuceritoare prin natura sa si felul sau de a se prezenta pe scena, lanseaza albumul “Infections Of A Different Kind – Step 1”, in colaborare cu Decca Records. Acest album, conform declaratiei artistei, vine ca o confirmare a intoarcerii artistei si marcheaza intrarea sa in liga marilor jucatori muzicali. Albumul evita orice urma de confuzie si mister si e puternic precum un claxon sau un semnal de alarma, inspirand incredere, curaj si intriga.

“Spre deosebire de primul meu album, noul material cuprinde mai multe explicatii pentru cine sunt si ce imi doresc sa fac. Este un material mult mai acordat la sufletul meu si la cine sunt.” – Aurora

Albumul Infections Of A Different Kind – Step 1 a fost inregistrat intr-un studio amenajat precum un cadru feeric de poveste, intr-o cabana in mijlocul pustietatii, undeva in sudul Frantei. Cantecele variaza si abordeaza de la teme politice pana la teme personale; de la despartiri pana la feminism si moarte. Acestea sunt cantece care te pot inconjura in singuratate sau iti pot ridica semne de intrebare. “Lumea a devenit atat de haotica, dar nu este neaparat un lucru rau.”

In 2016, Aurora a lansat albumul sau de debut, “All My Demons Greeting Me As A Friend”, despre care putem spune, in cifre, ca a reusit sa stranga peste 200 milioane de stream-uri si peste 500.000 de unitati vandute. Este greu de crezut ca Aurora are numai 21 ani, dar puterea creativa este nemaipomenita: “Am ajuns sa ma simt ca si cand sunt prinsa intr-un fel de portal, un sentiment frumos pentru ca eu nu sunt eu, eu nu sunt nimeni, sunt doar o voce, ceea ce nu e chiar groaznic!”

TRACKLISTING:
Queendom
Forgotten Love
Gentle Earthquakes
All Is Soft Inside
It Happened Quiet
Churchyard
Soft Universe
Infections Of A Different Kind

Albumul poate fi ascultat/ descarcat aici: https://umusic.lnk.to/AuroraPR

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *