AVA a lansat o variantă contemporană a melodiei ,,Mărioară de la Gorj”
2021-08-17 00:27:21

Pe 15 august, cu ocazia sărbătorii de Sfânta Marie Mare, AVA a oferit cel mai frumos cadou tuturor sărbătoriților, o reinterpretare originală a vestitei sârbe gorjenești – ,,Mărioară de la Gorj”.

Cunoscută și sub denumirea de ,,Lung îi drumul Gorjului”, ,,Mărioară de la Gorj” este prima piesă din trilogia pe care o pregătește AVA  și a fost popularizată în anul 1937 de Maria Lătărețu, cea mai strălucită cântăreață a Gorjului.

<< “Marioara de la Gorj” este o piesă din folclor pe care o îndrăgesc de mic copil și mi-am dorit să o reinterpretez în stilul meu. Piesa face parte dintr-o trilogie, urmează să mai lansez încă două piese și abia aștept să le împărtășesc cu voi.>> a declarat AVA despre noua piesă.

Viguroasă și totodată veselă, această sârbă cunoscută publicului larg în varianta Mariei Tănase, ne cânta despre dor și dragoste.

Re-interpretată de AVA și produsă pentru Sonus Records de Tornado Twist, mix&masterul fiind realizat la Sonus Records, noua piesă are un sound fresh, este actuală și numai bună de ascultat în mașină, la un festival sau la o petrecere.

Ascultă piesa și dă-ne un feedback!

Like or not?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *