B.o.B si-a dezvaluit cel mai recent proiect muzical: "Psycadelik Thoughtz"
2015-08-17 21:13:44

music-picture (29)

B.o.B a anuntat lansarea surpriza a unui nou proiect muzical ce anunta un impact extraordinar. “Psycadelik Thoughtz” este acum disponibil in toate magazinele digitale: http://smarturl.it/PsycadelikThoughtz.

“Psycadelik Thoughtz” il surprinde pe muzicianul multiplu nominalizat la Grammy in procesul sau deja consacrat de a mixa elemente de pop rock si hip hop, rezultatul fiind unul modern si unic, ancorat in sound-ul secolului al 21-lea.

Colectia prospat lansata ii urmeaza materialului de anul trecut, intrat in top 20, “Not For Long (ft. Trey Songz)” care a generat nu mai putin de 10 milioane de vizualizari pe YouTube.

Pentru a sarbatori lansarea “Psycadelik Thoughtz”, B.o.B a gazduit o serie de evenimente in Atlanta, inclusiv o auditie privata urmata de show-ul “B.o.B presents: Bobwood fest”.

In ultimii 5 ani, B.o.B s-a dedicat unei singure misiuni, aceea de a spulbera barierele genurilor muzicale si de a extinde viziunea creativa in cautarea unor noi provocari. Odata cu lansarea din 2010 a lui “B.o.B presents: The Adventures of Bobby Ray”, B.o.B a fost recunoscut drept un o forta importanta a muzicii contemporane. Albumul a cuprins o serie de hituri precum “Nothin’ On You” (distins de doua ori cu platina) sau Magic (ft. Rivers Cuomo) (castigator al unui disc de platina). Mai mult decat atat, materialul i-a adus numeroase nominalizari la premiile Grammy, inclusiv la categoriile: “Best Rap Album,” “Record of the Year,” “Best Rap/Sung Collaboration,” “Best Rap Song,” si “Best Pop Collaboration With Vocals.”

In 2012 a urmat “Strange Clouds” care i-a adus discul de aur si care a continut hiturile distinse cu platina “Strange Clouds (Feat. Lil Wayne),” “Both Of Us (Feat. Taylor Swift)” si “So Good.” Un mai tarziu, prin “Underground Luxury”, ingeniozitatea lui B.o.B a condus la succesul unor piese ca “John Doe (Feat. Priscilla),” “Ready (Feat. Future),” “HeadBand (Feat. 2 Chainz)” si “We Still In This Bitch (Feat. T.I. & Juicy J).

Alaturi de albumele sale de studio care s-au bucurat mereu de numeroase laude, B.o.B continua sa isi exerseze creativitatea prin single-uri, colaborari, remixuri inventive, dar si prin explorarea zonei artistice cu ajutorul nou-fondatei case de discuri, Label No Genre. B.o.B a primit aprecieri la scara larga si datorita show-urilor live de neuitat. Acesta a avut o agenda incarcata, luand parte la turneele “Home & Home Tour” al lui Eminem si Jay-Z, “Under The Influence of Music Tour” al lui Wiz Khalifa, la care s-a adaugat si propriul sau turneu, “The No Genre Tour”, unde l-a avut alaturi de Kevin Gates.

Haideti sa dam play impreuna, dupa care as dori sa aflu parerea voastra! Like?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *