Baby Queen a lansat Lazy
2022-10-04 13:31:51

Baby Queen a lansat “Lazy”. Setat să devină imnul suprem al leneșului Gen-Z, „Lazy” este continuarea zgomotosului „Nobody Really Cares”, descris de NME drept „oda pop-punk pentru a nu-i păsa de nimic”.

Artista încheie câteva luni agglomerate, dupa ce a susținut-o pe Olivia Rodrigo în etapa europeană a turneului său mondial „SOUR”. Aceasta a susținut o serie de spectacole principale și spectacole la festival în timp ce lucra la debutul ei album. Spectacolul unic al lui Baby Queen la emblematicul Heaven din Londra, pe 1 noiembrie, s-a vândut în câteva ore, ridicându-i și mai mult ascensiunea.

Urmează succesul vertiginos al „Colours Of You”, o piesă scrisă special pentru drama LGBTQ+ de la Netflix, „Heartstopper”, bazată pe seria de cărți pentru tineri adulți a lui Alice Oseman. De la lansare, „Colours Of You” a înregistrat 15,7 milioane de stream-uri și a fost acceptat de comunitatea Heartstopper la nivel global. Baby Queen i-a surprins pe fani la spectacolul ei de la Electric Ballroom din Londra, când a invitat distribuția Heartstopper să se alăture ei pe scenă pentru a cânta refrenul final al piesei „Colours Of You”, spre bucuria publicului.

Baby Queen a fost numită o voce pentru generația underdog și unul dintre cei mai interesanți artiști noi care au apărut în ultima vreme. Cunoscută pentru narațiunile ei lirice, melodiile ei documentează cu sinceritate experiențele și explorează teme care rezonează cu baza ei de fani, The Baby Kingdom, care înregistrează o creștere uriașă a numărului de noi membri.

De la lansarea mixtape-ului ei din 2021, apreciat de critici, The Yearbook, vedeta Baby Queen a continuat să crească, primind aprecieri și recenzii strălucitoare de la publicații cheie din toate domeniile, inclusiv Clash, DORK, DIY, Hunger, Wonderland, Notion, The Evening Standard, GQ, BEAT, The Independent, i-D, Gay Times, Rolling Stone, The Sunday Times și NME.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *