Baby Queen a lansat piesa Nobody Really Cares
2022-07-10 21:54:52

Baby Queen a lansat piesa “Nobody Really Cares”. Urmează succesul vertiginos al „Colours Of You”, o piesă scrisă special pentru drama LGBTQ+ de la Netflix „Heartstopper”, bazată pe seria de cărți pentru tineri adulți a Alice Oseman cu același titlu. De la lansare, „Colours Of You” a înregistrat (aproape/peste) 5,5 milioane de stream-uri și a fost acceptată de comunitatea Heartstopper la nivel global. Baby Queen i-a surprins pe fani la recentul ei spectacol triumfător de la Electric Ballroom din Londra, când a invitat distribuția Heartstopper să se alăture ei pe scenă pentru a cânta refrenul final al piesei „Colours Of You”, spre bucuria publicului.

Anti-eroul favorit al pop, Baby Queen – alias Bella Latham, în vârstă de 24 de ani – a fost numită o voce pentru generația underdog și unul dintre cei mai interesanți artiști noi care au apărut în ultima vreme. Cântecele ei documentează cu sinceritate experiențele și explorează teme care rezonează cu baza ei de fani în creștere, The Baby Kingdom.

Vorbind despre „Nimănui nu îi pasă cu adevărat”, Baby Queen spune: „Nobody Really Cares” înseamnă să realizezi că este în regulă să fii tu însuți și să faci exact ceea ce te face fericit, deoarece oamenii sunt egoiști și au doar atât de mult spațiu în creierul lor rezervat pentru tine. Cred că este cu adevărat eliberator să știi că nimănui nu-i pasă atât de mult pe cât crezi uneori că o fac, așa că a te schimba pentru a îi mulțumi este inutil.”

De la lansarea mixtape-ului ei din 2021, “The Yearbook”, Baby Queen a continuat să crească, primind laude și recenzii strălucitoare de la publicații cheie din toate domeniile, inclusiv Clash, DORK, DIY, Hunger, Wonderland, Notion, The Evening Standard, GQ, BEAT, The Independent, i-D, Gay Times, Rolling Stone, The Sunday Times și NME care au numit-o „un viitor lider al muzicii pop”. Aceasta a fost inclusă în lista BBC Sounds of 2022. După propriul ei turneu de 7 show-uri sold-out din aprilie, ea pornește din nou pe drum în timp ce se alătură Oliviei Rodrigo în etapa europeană și britanică a turneului ei mondial „SOUR” din iulie. Cu o vară de festivaluri și proiecte viitoare care urmează să fie anunțate, 2022 pare să fie un an semnificativ pentru mai mult de o Regină…

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *