Babyface a lansat proiectul Girls Night Out
2022-10-21 18:18:04

Babyface a lansat proiectul “Girls Night Out”. Albumul conține colaborări cu unele dintre cele mai strălucite vedete feminine de R&B de astăzi, inclusiv Ella Mai, care este auzită pe primul single, „Keeps On Fallin’, ” care a ocupat recent locul 1 în topul Mediabase R&B. Câștigătorul de 12 ori GRAMMY® face echipă și cu Ari Lennox; Kehlani; Queen Naija, Coco Jones; Tiana Major9; Tink; Baby Tate; Muni Long; Amaarae; Sevyn Streeter și Tkay Maidza; Doechii și Angie Martinez și Lala Anthony.

Babyface va apărea astăzi în „The Jennifer Hudson Show”, iar marți, 25 octombrie, va interpreta două melodii la „TODAY”.

The New York Times a evidențiat albumul în preview-ul său muzical de toamnă, menționând că „„Girls Night Out” se referă la coloana sonoră „Waiting to Exhale” din 1995, unde a adunat o distribuție de stele… De data aceasta, el arată cum acesta este încă producător, observator de talente și, uneori, vocalist…” Proiectul reprezintă ce face Babyface cel mai bine, adică să lumineze vedetele feminine. Este un record foarte din 2022, dar în sensul că Babyface a văzut momentul nostru actual apropiindu-se de mult. Așa că este momentul potrivit pentru el să se întoarcă triumfător în lumea pop pe care a ajutat-o ​​să se creeze.” Associated Press a spus: „Primele două single-uri ale proiectului, „Keeps On Fallin” cu Ella Mai și „Seamless” cu Kehlani, sunt bijuterii R&B seducătoare și slinky.”

Track Listing – Girls Night Out

Intro (with Angie Martinez and Lala Anthony)
Liquor (with Ari Lennox)
Seamless (with Kehlani)
Keeps On Fallin’ (with Ella Mai)
Game Over (with Queen Naija)
Simple (with Coco Jones)
Say Less (with Tiana Major9)
Whatever (with Tink)
Don’t Even Think About It (with Baby Tate)
The Recipe (with Muni Long)
One Good Thing (with Amaarae)
G Wagon (with Sevyn Streeter and Tkay Maidza)
Girls Night Out (with Doechii)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *