Babyface face echipă cu Ella Mai pentru piesa Keeps On Fallin
2022-06-18 10:53:16

Babyface face echipă cu Ella Mai pentru piesa “Keeps On Fallin”. Cu vocea ei mătăsoasă și plină de suflet, Ella Mai laudă o iubită de multă vreme care încă îi poate oferi fluturi. Babyface intervine, amintindu-i că ea este inspirația pentru această iubire de durată.
„Când am auzit prima dată vocea Ellei, m-am gândit „ce voce incredibilă și distinctă, trebuie să intru în studio cu ea!””, își amintește Babyface. „Ei bine, am făcut… și a fost tot ce mi-am imaginat chiar și mai mult!”

„Să lucrez cu Babyface a fost un vis absolut devenit realitate pentru mine”, spune Ella Mai. „Pentru a fi lăudată de cineva atât de talentat și aclamat, nu aș fi putut cere ca sesiunile noastre „Keeps On Fallin” să fie mai bune. Am cântat, am scris, am râs și am vorbit. Babyface este atât de umil și este o plăcere să lucrez cu el, sper că acest album este începutul multor altele.”
„Keeps On Fallin'” marchează prima lansare a lui Babyface de când a semnat cu Capitol Records și va fi prezentă viitorul său proiect. A produs piesa cu D’Mile (H.E.R., Silk Sonic, Ty Dolla $ign).

Kenny „Babyface” Edmonds este una dintre cele mai faimoase forțe creative din muzică, cu peste 800 de milioane de discuri vândute și la peste un miliard de stream-uri. Babyface a produs și scris 125 de hituri din Top 10, 42 de hituri R&B nr. 1 și 16 hituri pop #1. În calitate de artist, compozitor și producător, el a câștigat 12 premii GRAMMY® și este singurul individ din istoria GRAMMY care a fost onorat de patru ori drept „Producătorul anului”. De asemenea, a câștigat cinci premii Soul Train, cinci NAACP Image Awards, patru American Music Awards și numeroase alte distincții. În plus, Babyface a produs și co-scris piesa câștigătoare a Oscarului „When You Believe”, cântată de Whitney Houston și Mariah Carey și a co-fondat legendara casă de discuri LaFace.

În 2018, Ella Mai a lansat “Boo’d Up”, acesta fiind single-ul de debut. Piesa a stabilit un nou record pentru o artistă in top-ul R&B/Hip-Hop Billboard Airplay chart, staționând 7 săptămâni pe primul loc. Totodată, melodia este certificată cu 7 discuri de platină în SUA, iar albumul “Ella Mai” este certificat cu 2 discuri de platină. Ella a castigat premiul GRAMMY pentru Best R&B Song, 3 premii Billboard Music Awards, 3 premii iHeartRadio, 3 premii Soul Train Awards și un premiu la BET.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *