BaddG propune un beef high-class, alaturi de Esqu. RIVALII, un nou hit in industria trap
2022-11-30 18:23:15

BaddG revine cu atitudinea care a făcut-o cunoscută și lansează „RIVALII”, o piesă asemeni unui beef high-class. BaddG își pune vocea puternică la treabă prin intermediul ritmurilor propuse de Esqu. Astfel, fiecare cuvânt lovește cu forță într-o industrie unde rivalitățile încă există, chiar dacă, de cele mai multe ori, acestea se rezumă la rivalități pe piese.

 

Cunoscută în trecut drept BaddGyal, artista se reinventează prin intermediul unui nume de scenă nou, păstrând totuși atitudine puternică, swag-ul și dorința de a demonstra că este cea mai bună în domeniul ei. BaddG, o voce feminină într-o industria trap dominată de bărbați, știe cum să atragă atenția asupra ei prin fiecare nouă lansare.

 

„ RIVALII este o piesă care s-a născut din dorința de a demonstra că pot mai mult, că nu am de gând să mă opresc și că voi face tot ce este nevoie pentru a mă impune în această industrie. Sper ca RIVALII să vă dea puterea de care aveți nevoie pentru a vă urma aspirațiile, indiferent de piedici”, a declarat BaddG.

 

Despre BaddG

 

BaddG, cunoscută în trecut sub numele de BaddGyal, este o prezență diferită pe scena muzicii trap din România și transmite un vibe care pare adus de peste ocean. Cu o comunitate puternică formată în jurul ei, artista promite să ia industria cu asalt. De altfel, aceasta a lansat, până în prezent, piese cu zeci de mii sau chiar milioane de vizualizări, printre care: „Bandana”, „Cadillac” și „MAMI”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *