Barbie Song: Melodia perfecta pentru a sarbatori intoarcerea papusii iconice pe marile ecrane
2023-08-02 19:32:17

Alex Parker și Misha Miller pregătesc o surpriză muzicală ce va trezi emoții nostalgice și va stârni o explozie de energie pe ringul de dans. Odată cu lansarea filmului “Barbie”, cei doi artiști s-au transformat în adevărați Barbie și Ken pentru a lansa “Barbie Song” – o piesă de dansat în club care promite să vă poarte într-o călătorie muzicală unică.

 

“Barbie Song” este mult mai mult decât o piesă de club obișnuită. Prin combinația perfectă dintre nostalgie și energia debordantă a prezentului, melodia ne introduce într-un univers magic, inspirat din lumea perfectă și roz a păpușii Barbie. Cu un beat molipsitor și o doză de senzualitate, piesa aduce o atmosferă incendiară pe ringul de dans, încurajându-vă să vă eliberați și să dansați fără rezerve.

“Barbie Song” surprinde audiența cu un sound contemporan și fresh, păstrând în același timp amprenta stilului inconfundabil al lui Alex Parker și Misha Miller. Cei doi artiști aduc în piesă elemente inovatoare și o pasiune autentică pentru muzica de club.

Lansarea piesei “Barbie Song” vine în contextul unui eveniment special, marcând și întoarcerea pe marile ecrane a celebrei păpuși Barbie într-o nouă aventură captivantă. Piesa este un omagiu adus universului fermecător al păpușii Barbie și aduce un plus de magie și entuziasm, contribuind la atmosfera plină de farmec și culoare a filmului.

Prin “Barbie Song”, piesă produsă în camp-ul INAMEIT, Alex Parker și Misha Miller demonstrează că muzica poate fi o călătorie fascinantă în universuri magice și că energia pozitivă și vibrațiile pline de viață sunt ingredientele ce transformă o piesă într-un hit autentic de club.

 

Despre Roton

Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *