Barei lanseaza single-ul "I Don't Need To Be You" in Romania
2017-09-27 16:50:03

Barei, castigatoarea Spaniei la Eurovision Song Contest, lanseaza noul single, “I Dont Need To Be You, alaturi de MediaPro Music / Universal Music Romania.

Piesa este compusa de catre artista, alaturi de Ruben Villanueva, iar videoclipul este filmat in Spania si aduce in prim plan o tema sociala, emotionanta si de impact – bullyingul.

Nu este prima piesa cu versuri in limba spaniola a carismaticei artiste. Barei a lansat pana in prezent piese ca “Play” (2012), “Foolish NaNa” (2013, “Wildest Horses” (2014), dar si un album full in limba spaniola – Billete Para No Volver”.

In 2016, Barei a fost reprezentanta Spaniei la Eurovision Song Contest cu piesa “Say Yay”, care a adunat un numar impresionant de streamuri pe Spotify – peste 10 milioane.

Single-ul recent, “I Don’t Need To Be You”, a ajuns in topurile muzicale din Spania, pe primele pozitii si a fost licentiat in mai multe tari din Europa.

Originara din Spania, Barei a inceput de la o varsta frageda sa studieze chitara, limbajul muzical si pianul. Provine dintr-o familie pasionata de lumea artistica si care a lucrat in industria cinematografica. In plus, Barei este si compozitoare si, pe langa piesele proprii, a colaborat cu numerosi artisti din Spania, precum Malu, Antonio Jose, Maria Aguado.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei, “I Don’t Need To Be You”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *