Basshunter si Alien Cut lanseaza End The Lies si ne invata sa vorbim despre ce simtim
2022-09-04 16:59:32

Basshunter face echipă cu Alien Cut și a lansat vineri, 2 septembrie, „End The Lies”, o piesă cu care putem empatiza cel puțin o dată în viață. Vara a luat sfârșit, iar acum este momentul pentru noi începuturi. Prin urmare, „End The Lies” vine să ne dea impulsul de care avem nevoie pentru a vorbi deschis despre ceea ce simțim.

Cu ritmuri vibrante, cu o voce puternică și plină de profunzime, „End The Lies” poate fi chiar piesa care aduce o schimbare când vine vorba de modul în care ne raportăm la ce simțim. Dacă până acum nu ai avut curajul să faci un pas important, Basshunter și Alien Cut vin și schimbă retorica.

Basshunter este un DJ, producător și cântăreț suedez, cunoscut în întreaga lume pentru hiturile „Boten Anna” și „DotA”, care au fost traduce în limba engleză și transformate în „Now You’re Gone” și „All I Ever Wanted”. Basshunter s-a aflat timp de 5 săptămâni la rând pe locul 1 în topurile din UK, iar cele două piese menționate anterior au fost premiate cu discuri de platină. Alte piese de succes ales artistului sunt: „Angel In The Night”, „Every Morning” și „Saturday”.

De-a lungul timpului, Basshunter a experimentat atât zona de muzică mainstream, cât și zona mai nișată a muzicii house, acolo unde a primit un feedback pozitiv din parte publicului.

Alien Cut este un duo format din David Maresca și Fabio Adamo, care a ajuns în unele dintre cele mai importante topuri din Italia cu piese precum „Call me up”, „Love me boy”, „Party time” și „Jump”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *