Bastille a lansat piesa "No Bad Days" si a anuntat albumul "Give Me The Future"
2021-10-24 17:00:00

Odata cu noul single “No Bad Days”, Bastille a anuntat, ca noul album, “Give Me The Future”, va fi disponibil din 4 februarie 2022. Noua piesa vine insotita de videoclipul oficial, co-regizat de Dan Smith.

“Give Me The Future” este un tribut adus umanitatii in era tehnologiei, care exploreaza atat avantajele, cat si dezavantajele vietii traite online. Proiectul te trimie cu gandul la o lume libera, fara restrictii, iar referinele la realitatea virtuala, filmele, jocurile si cartile science fiction sunt foarte prezente in toate in piesele. Albumul era inceput dinaintea pandemiei, dar faptul ca toate concertele au fost anulate si ca membrii trupei au fost nevoiti sa comunice online, au amplificat  acest nou concept.

Bastille a colaborat pentru acest album cu compozitori si producatori celebri precum, Mark Crew, Ryan Tedder, Ramy Yacoub, Jonny Coffer, Plested si Dan Priddy, lucru neobisnuit pentru formatie.

Ultimele lansari ale trupei au constituit diferite lumii aduse in mintea ascultatorului, fapt ce a determinat succesul grupului. “Give Me The Future” nu este diferit, oferind o reflectie a momentului in care ne aflam, dar si ce se poate intampla in viitor.

Bastille este o trupa britanica de Electropop/indie-pop infiintata in Londra in anul 2010. Aceasta a inceput drept proiect al solistului Dan Smith, dar ulterior s-a dezvoltat ca o formatie prin venirile bateristului Chris ‘Woody’ Wood, basistului/chitaristului Will Farquarson si claparului Kyle Simmons. Acestia au lansat 3 albume studio si un EP, au vandut peste 11 milioane de piese, au intrat cu 6 piese in U.K. Top 40 si au acumulat peste 1,5 miliarde de vizualizari.

Tracklist “GIVE ME THE FUTURE”
1. Distorted Light Beam
2. Thelma + Louise
3. No Bad Days
4. Brave New World (Interlude)
5. Back To The Future
6. Plug In…
7. Promises (by Riz Ahmed)
8. Shut Off The Lights
9. Stay Awake?
10. Give Me The Future
11. Club 57
12. Total Dissociation (Interlude)
13. Future Holds (feat. BIM)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *