Beachbag, Max Fail si Viktoria Vane lanseaza o piesa de care o sa te indragostesti: L’amour Toujours 
2022-04-15 20:23:00

Când vara e aproape, când pofta de viață este prezentă la fiecare pas, când vremea e caldă, iar dragostea e puternică, piesa „L’amour Toujours”, semnată de Beachbag, Max Fail și Viktoria Vane, ne amplifică fiecare dorință și ne face să ne bucurăm de tot ce e frumos în viață.

Totul în timp ce strângem strâns de mână acea persoană specială.

Cu un vibe fresh, Beachbag, Max Fail și Viktoria Vane pun pe muzică bucăți din suflet și împart din energia lor pozitivă cu noi, așa că piesa „L’amour Toujours” nu ar trebui să lipsească din playlisturile noastre.

Beachbag este un duo german de DJ și producători, care s-a remarcat prin combinația de voci puternice cu linii de bas vibrante. Muzica perfectă pentru orice festival de vară. În prezent, Beachbag are peste 1 milion de ascultători lunar în Spotify.

Max Fail și-a început cariera ca DJ, iar în prezent acesta este un producător cu peste 550.000 de ascultători lunar în Spotify. Piesele sale se bucură de sprijinul unor artiști consacrați, precum Don Diablo, Dash Berlin și Felix Jaehn.

Viktoria Vane, producătoare și DJ, este pasionată de muzică de când se știe, iar în prezent cântă la mai multe instrumente, respectiv pian, chitară și saxofon. Viktoria are peste 85.000 de ascultători lunar în Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *