Beat și mesaj puternic în Hands Away - Will Armex
2023-05-08 16:18:00

Un beat strong pentru un mesaj răsunător: copiii trebuie protejați cu orice preț, pentru că reprezintă viitorul nostru. Despre asta vorbește Will Armex în ultima sa lansare, “Hands Away”, o piesă care te va purta prin diverse stări, în timp ce te bucuri de sound-ul spectaculos.

“Hands Away” a fost scris, produs și mixat de Will Armex

„Acest cântec este dedicat tuturor copiilor pe care noi, adulții, trebuie să îi îngrijim și să îi protejăm. Acesta este un manifest în sprijinul tuturor copiilor aflați în pericol.” ne spune Will Armex.

Will Armex este un artist, producător și DJ ucrainean. Piesele sale sunt în heavy rotation pe toate posturile de radio de top din CIS și de asemenea, la TV. Una dintre cele mai mari realizări ale sale este piesa “You and I”, care este o colaborare cu fiica sa și prezintă un mare interes pentru China. În plus, cântecul a fost în topurile Shazam în peste 10 țări. “You and I” are 528K de videoclipuri pe TikTok și 78K videoclipuri pe YouTube Shorts. Cântecul a ajuns pe #1 în topul popular al Ucrainei NRJ Top 30 și a petrecut 27 săptămâni în top. De asemenea, a fost pe locul 1 pentru mai bine de 3 luni în Ukraine KISS FM Top 40 și a petrecut mai mult de 30 de săptămâni în clasament. Clasamentul anual, Top 100 de la KISS FM Ukraine a integrat piesa “You and I” pe locul 5 și a fost nominalizată ca piesa anului la PREMIILE KISS FM DANCE 2020.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *