Beatrice Dragnea revine cu un nou mesaj pe note muzicale: Te rog, nu mă uita!
2022-05-03 14:53:00

Echipa câștigătoare din care făcea parte talentata Beatrice Dragnea revine și dă din nou lovitura cu videoclipul piesei “Te rog, nu mă uita!”. Numai că de această dată s-a mai alăturat cineva în realizarea melodiei, o persoană specială pentu solistă, și anume managerul ei, Marius Chină, care a colaborat la piesă și la textul melodiei.

“Te rog nu mă uita/ Rămâi măcar cu amintirea mea/ Din tot ce a fost a mai rămas/ Doar o lacrimă pe obraz/ Te rog nu mă uita/ Nu șterge tot ce a fost frumos cândva/ Din când în când să-ți amintești că ne-am iubit ca în povești”, sună refrenul celei mai noi piese scoase la început de mai de Sprint Music, care se numește “Te rog, nu mă uita”, și este interpretată de Beatrice Dragnea, compusă de Ralflo și Marius Chină. De text s-au ocupat Aura Gheorghe și Marius Chină iar de videoclip Claudiu Stan (MVPEntertainment).

“Lucrez cu echipa mea de suflet de la Sprint Music iar de această dată apare în cadru și Marius Chină, managerul meu, căci și el a contribuit la realizarea acestei piese superbe la care au mai colaborat, ca de fiecare dată, Ralflo și Aura Gheorghe iar de videoclip s-a ocupat Claudiu Stan. Este o piesă din suflet, pentru suflete. Vreau să cred că multe persoane se vor regăsi în această melodie pentru că atunci când pierdem o persoană dragă și nu mai formează un cuplu are un gând: “te rog nu uita de mine pentru că la un moment dat am fost fericiți”, e un gând de adio. Mi s-a întâmplat și mie în trecut să trăiesc acest lucru, deci pentru mulți versurile sunt reale. Aura și Marius Chină au pus suflet în piesa asta și pot spune că și pentru mine este foarte dragă. Îmi sunt dragi toate piesele lansate până acum, însă aceasta a fost una specială. Abia așteptam să o lansez și să văd reacția publicului, sunt foarte nerăbdătoare”, a povestit Beatrice Dragnea.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *