Beatrice Dragnea și echipa ei au revenit cu videoclipul piesei De dragul tău - Muzica ne unește
2022-03-17 15:00:00

În luna femeii Beatrice Dragnea revine, așa cum a promis, împreună cu echipa ei de la Balkanika Records, formată din Ralflo și Aura Gheorghe și lansează o nouă piesă de dragoste care se numește “De dragul tău”. Atunci când ești îndrăgostit parcă toate îți ies mai bine, chiar și piesele de dragoste par mult mai frumoase.

Luna martie aduce o nouă piesă creeată în studiourile de la Balkanika Records realizată de formulă ideală formată din solista Beatrice Dragnea, textiera Aura Gheorghe și compozitorul Ralflo. Pentru că cei trei au lanst piesa “De dragul tău” la care au filmat și un videoclip de imagne în regia lui Claudiu Stan de la MVPEntertainment.

“Așa cum v-am promis acum ceva timp lansez câte o piesă pe lună, cu diverse subiecte, depinde ce vreau să transmit publicului meu. De data asta este vorba de o piesă de dragoste special pentru toți îndrăgostiții care să se regăsescă în fiecare cuvânt, pentru că în această perioadă în care suntem avem nevoie de dragoste. Dacă ai lîngă ține persoana iubita poți depăși orice obstacol, orice problemă, indiferent dacă este pandemie sau război. La această piesă am filmat și un videoclip de imagine, am avut o zi record în care am filmat 5 videpclipuri la mai multe piesă surpriză. Am o echipă extraordinară, Balkanika records, de care sunt mulțumită și mă bucur că e familia mea mzicalț. Îmi doresc să fiu și mai fericită și mai iubitț, în luna noastră, a femeilor. M-am simțit mult mai răsfățată de 8 martie, pentru că la noi în relație este sărbătoare în fiecare zi. Iubirea și înțelegerea ne face pe noi femeile frumoase și în interior și în exterior. Un mesaj pentru ascultători mei: să se iubească și să se aprecieze pe ei și pe partenerii lor, să se bucure de muzică pentru că ea ne unește”, ne-a mai spus Beatrice Dragnea.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *