Becky Hill a lansat piesa Personally
2022-03-19 09:23:00
Becky Hill lanseaza piesa “Personally”, pe care a inclus-o pe albumul “Only Honest On The Weekend”.

Albumul de studio de debut al lui Becky Hill, Only Honest On The Weekend, a fost lansat in 2021, dupa materialul “Get To Know”, din 2019, colecția de 13 piese de single-uri pe care fie le-a lansat ea însăși, fie le-a scris și la care a fost invitat.

Becky este a treia artistă britanică in topul celor mai ascultate cantarete de pe Spotify, anul trecut ( dupa Dua Lipa si Adele), cu cea de-a cincea melodie cea mai difuzată a unei artiste britanice („Remember”). Albumul de debut, “Only Honest On The Weekend”, a înregistrat cinci single-uri în Top 40 din Topul Oficial și i-a adus certificarea BPI, cu de 9 ori discul de platină si 4 x discul de aur.

Pe lângă faptul că lansează mai multă muzică, Becky are un program live aglomerat planificat pentru 2022. După ce s-a dovedit a fi un program obligatoriu al festivalului în 2021 (cu seturi remarcabile la Reading & Leeds și un loc principal la Camp Bestival, pentru a numi doar câteva) și vânzând peste 50.000 de bilete pentru titlul ei epuizat la nivel național Only Honest On The Weekend Tour, Becky a anunțat deja că va cânta la Creamfields South, NASS Festival, Neighborhood Weekender și Camp Bestival.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *