Becky Hill face echipă cu Chase & Status pentru Disconnect
2023-07-15 18:35:05

Becky Hill face echipă cu Chase & Status pentru “Disconnect”. Produs de legendarii pionieri ai genului drum & bass, Chase & Status, statutul lui Becky în scenă este incontestabil. După ce a făcut echipă cu Wilkinson pentru a livra una dintre cele mai mari piese ale genului vreodată, „Afterglow” și s-a reunit cu el pentru „Here For You” de anul trecut, Becky aprofundează, de asemenea, cunoștințele și dragostea ei pentru gen pe podcastul ei The Art of Rave care include interviuri cu DJ Zinc, Roni Size și Fabio & Grooverider.
„Disconnect” surprinde tot ceea ce fanii iubesc la Becky Hill. Încă de la început, vocea ei puternică emană calitate și atitudine de vedetă, înainte ca piesa să se aprindă într-un viitor imn de drum ‘n’ bass. Piesa vine în timp ce Becky continuă drumul spre lansarea celui de-al doilea album al ei.

Becky spune: „La un deceniu de la „Afterglow” și sincer nu m-am gândit că voi reuși să o fac din nou, dar nu am fost niciodată mai încântată de o melodie de drum ‘n’ bass.”

Alături de producția Chase & Status, „Disconnect” a fost scris de Becky împreună cu colaboratoarea ei de lungă durată Karen Poole („Remember”, „HISTORY”) și artistul Emily Makis („High Note” cu K Motionz, „Elemental” cu Freaks & Geeks).

„Disconnect” urmează hit-ul ei actual „Side Effects”, care a fost clasat pe lista A la Radio 1 și plasat pe locul 1 în New Music Friday de la Spotify. A ridicat-o pe Becky peste punctul de reper al unui miliard de stream-uri din Marea Britanie, o realizare care a fost onorată cu un Brit Billion Award de către BPI. Succesul ei fenomenal intern contribuie la un număr global de peste 7 miliarde de stream-uri ca artist principal.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *