Becky Hill face echipă cu Sonny Fodera pentru "Never Be Alone"
2024-01-23 00:00:38

Becky Hill face echipă cu Sonny Fodera pentru “Never Be Alone”. Statutul lui Becky Hill de câștigătoare a premiului BRIT de două ori, cu 10 miliarde de stream-uri și șapte hituri din Top 10 din Marea Britanie, a continuat să se dezvolte cu single-urile ei recente.

Becky spune: „„Never Be Alone” s-a născut dintr-o lume post-lockdown în care izolarea și distanța au fost forțate asupra lumii. Cu partenerul meu și cu mine amândoi în muzică, am simțit cu adevărat forța deplină a blocării impuse industriei evenimentelor. Întreaga noastră carieră a fost în pericol și am simțit cu adevărat spirala descendentă a cuiva pe care-l iubeam, care și-a muncit toată viața de adult, organizând formații pentru festivaluri și cluburi. Am scris această melodie împreună cu colaboratoarea mea de lungă durată Karen Poole („Remember”, „History” și „Disconnect”) inspirându-se din timpul în care am trăit despărțiți, simțindu-mă neputincios de disperarea ei.

Ceea ce îmi place la acest single este că a depășit blocarea și se simte atât de relevant încă într-o perioadă în care trebuie să fim alături unul pentru celălalt acum mai mult ca niciodată. L-am cântat în seturile mele live în această vară și a fost o bucurie să urmăresc reacția mulțimii, dar sunt încântat să le arăt oamenilor ce a adăugat Sonny Fodera la acest imn; este unul dintre singurii oameni care au rămas în spațiul de dance cu care nu am colaborat încă.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *