Bella Santiago lanseaza „S.O.S."
2019-11-22 18:08:26

Dupa ce a castigat votul publicului in cadrul „X Factor” (2018) si „Te cunosc de undeva” (2018), Bella Santiago lanseaza „S.O.S.”, o piesa pop catchy cu influente R&B si versuri in limba engleza, insotita de un videoclip ce dezvaluie atitudinea plina de personalitate a frumoasei artiste. Single-ul este compus de catre Silviu Padararu si Emanuela Oancea, iar clipul este regizat de catre Pojarski.

„Sunt o persoana foarte energica, pasionala, temperamentala… Uneori poate prea temperamentala, iar S.O.S. se potriveste perfect cu starea mea”, povesteste artista.

Bella Santiago s-a facut remarcata in 2016 in cadrul show-ului „Romanii au talent” prin interpretarile exceptionale ale unor piese precum „I Will Always Love You”, „Hello” si „Drunk In Love”. La inceputul anului 2017, artista a lansat primul single si videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable”. Apoi, in septembrie, incepe colaborarea cu trupa Jukebox si lanseaza piese precum „Vocea ta” si „Auzi cum bate”, iar un an mai tarziu, impreuna cu trupa, participa la Selectia Nationala Eurovision 2018.

La finalul lui 2018, frumoasa filipineza este desemnata marea castigatoare X Factor. Artista a reusit in finala sa cucereasca atat juratii „X Factor”, cat si publicul cu piesele „Fata verde” si „Cine m-a facut om mare”, dar si cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce. Pana in prezent, a lansat single-uri precum „Army Of Love”, „Pantera” si a colaborat cu Barbara Isasi si Yasiris pentru „Tu Perdicion”, piesa ce a ajuns in topurile muzicale din Mexic.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *