Ben Cristovao lansează împreună cu Sarah James piesa Brighter Day
2023-07-26 19:01:11

Ben Cristovao lansează împreună cu Sarah James piesa “Brighter Day”. Ben Cristovao este, în prezent, unul dintre cei mai proeminenți și de succes artiști din Cehia. A vândut de două ori cea mai mare sală de concerte din țară și plănuiește o întoarcere, (deja aproape sold out), al treilea spectacol în această toamnă.

După colaborarea de succes la hit-ul Future Champ cu producătorul polonez și DJ Tribbs, care a acumulat peste 4 milioane de stream-uri doar pe Spotify, a apărut în poziții de vârf în multe New Music Friday din Europa și în topurile radio din Polonia și Cehia, cântărețul lansează a doua sa piesă cu focus international. De data aceasta, a invitat-o pe cântăreața talentată, jumătate poloneză și jumătate nigeriană, și finalistă la Junior Eurovision 2021 pentru Polonia și autoarea unor hit-uri precum Somebody și Hula Hoop – Sara James – să i se alăture pentru Brighter Day.

Brighter Day este un banger energic de vară scris la Berlin de Ben Cristovao însuși și duo-ul renumitului producător german FriendsFromCollege.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *