BENEE a lansat Green Honda
2023-02-16 13:02:22

BENEE a lansat “Green Honda”. Piesa, care a fost prezentată în New Music Daily pe Apple Music, este prima melodie nouă de la BENEE care duce la un volum mai mare de lucrări care urmează să fie lansate la sfârșitul acestui an.

Mergând la Los Angeles pentru a lucra cu Elvira Anderfjard (Tove Lo, Ed Sheeran, Taylor Swift) și Luka Kloser (Jojo Siwa, Dylan Conrique) de la MXM Music, regina alt-pop-ului din Noua Zeelandă a profitat de noua energie nebună pe care a găsit-o cu aceste noi colaboratori.

BENEE a vorbit despre crearea „Green Honda” și a Green Honda în viața reală pe care încă o deține:
„A fost o experiență atât de înviorătoare să fiu în studio scriind cu alte două tinere. Sunt atât de multe încât pur și simplu nu trebuie să explici când lucrezi cu colegii tăi adevărați. Este intuitiv. Pur și simplu înțeleg și asta este uimitor.”

„Există o istorie personală în povestea Green Honda… Honda mea verde a fost prima mea mașină, transmisă de bunica mea când a renunțat la conducere. Îi spun „Steve”, iar ea este pe coperta EP-ului meu „STELLA & STEVE”. Am avut multe aventuri împreună.”

Videoclipul însoțitor, filmat în Lancaster, CA și regizat de Eliot Charof & AA, îi vede pe BENEE și pe prietenii ei sărbătorind printr-o lume de electro, cu mașini, câini, modă sălbatică și atitudine plină de viață.

În continuare, BENEE urcă pe scena Coachella pentru prima dată în această primăvară, apărând la festival în perioada 14-16 aprilie și 23-25 aprilie.

De la aclamatul ei EP Lychee din 2022, BENEE a adunat zeci de milioane de stream-uri printr-o serie de colaborări preferate de fani, inclusiv „Uh Oh” cu Sub Urban, „Ott” cu easy life, „I’m So Happy” cu Jeremy Zucker, „ fun out of it” cu Johnny Orlando și, cel mai recent, „Lots of Nothing” cu Spacey Jane.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *