Benjamin Ingrosso a lansat single-ul "Kite"
2024-02-04 21:41:59

Benjamin Ingrosso a lansat single-ul “Kite”. Piesa a fost co-scrisă de Benjamin însuși, împreună cu Anya (Kylie Minogue), Jon Shave (Britney Spears, Zayn), Salem Al-Fakir și Vincent Pontare și produsă de Jon Shave și Vargas & Lagola (Avicii, Madonna, Sia, A$AP Rocky, Lady Gaga).

Îmbinând perfect pop-ul clasic și soul din anii 70 (ABBA) cu stilurile muzicale contemporane, în special cele de la sfârșitul anilor 90, „Kite” este un imn care te face sa te simti bine si care întruchipează beatitudinea trecătoare a unei noi romanțe.

„Pentru mine, „Kite” este pentru prima dată când întâlnești pe cineva nou și ai sentimentul că orice este posibil, euforia și libertatea pe care le simți când întâlnești pe cineva care te face să simți că te înalți deasupra tuturor celorlalți. “, spune Benjamin.
“Dar poate fi vorba și despre orice te face să te simți viu. Poate fi vorba despre viața fiind o petrecere și îndrăzneală să-ți testezi aripile, despre a fi tânăr și a te distra, dar și despre a te îndrăgosti și a-ți pierde dragostea. “

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *