benny blanco, BTS si Snoop Dogg lanseaza single-ul Bad Decisions
2022-08-16 17:43:10

benny blanco a lansat “Bad Decisions”, alaturi de BTS si Snoop Dogg, primul single de pe următorul album al lui Blanco, al treilea material din cariera, care este așteptat la sfârșitul acestui an.

Benny Blanco este renumit pentru că a lucrat cu vedete ale muzicii pop precum Justin Bieber, Katy Perry, Kesha și multe altele, dar cea mai nouă piesă a lui poate fi cea mai epică colaborare de până acum. In ciuda faptului că titlul implică alegeri nedorite, cântecul este o piesă de dans euforică și cochetă.

În videoclipul regizat de Ben Sinclair, Benny se trezește că se pregătește entuziasmat pentru un viitor concert BTS: invața rutine de dans, coace prăjituri, se potrivește. În drum spre concert, el este blocat în traficul din Los Angeles și, odată cu ora de începere a spectacolului, își abandonează mașina pentru a alerga spre stadion – doar pentru a descoperi că spectacolul are loc a doua zi.

Deși „Bad Decisions” este prima colaborare a lui Snoop cu ceilalti artisti, Jin, Jimin, V și Jung Kook fac echipă cu Blanco pentru a doua oară. La începutul anului, el a combinat in remixuri piese ale grupului – „Fake Love”, „Life Goes On” și „Blood Sweat and Tears”.

Blanco a lansat Friends Keep Secrets 2 la începutul lui 2021, cu contribuții de la Justin Bieber, Juice WRLD, Halsey, Khalid, Swae Lee, 6lack, Ty Dolla Sign și multi alti artisti.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *