Benzz a lansat în colaborare cu Tion Wayne și French Montana remix-ul piesei Je M'appelle
2022-06-14 19:55:23

Benzz a lansat în colaborare cu Tion Wayne și French Montana remix-ul piesei “Je M’appelle”. Cu versiunea originală a „Je M’apelle”, care a acumulat peste 27 de milioane de streamuri Spotify și peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, melodia este, fără îndoială, una dintre cele mai mari hituri din ultima vreme. Acum, Benzz s-a asociat cu colegul londonez Tion Wayne și cu French Montana din New York pentru a ne oferi un remix plin de energie.
Fiecare dintre cei trei artiști vine cu energie pe piesă – care preia melodia de dans „Destination Calabria” – cu Benzz dând startul înainte ca Tion și French să ofere melodiei fluxurile lor optimiste.
Imaginile sunt la fel de pline de viață ca melodia și îi surprind pe cei trei rapperi în stare bună, în câteva locații diferite.
Benzz a fost un fotbalist profesionist înainte de a trece la muzică în septembrie anul trecut. Cu toate acestea, în timp ce tânărul de 18 ani a rămas surprins, când la un meci din Liga Campionilor a fost redată melodia, adolescentul a rămas cu picioarele pe pământ. Deși inițial i-a fost greu să se concentreze pe studii în timp ce avea un succes viral, acesta vrea să termine școala.

„Vedeți numerele, vedeți performanța și vedeți oameni vibrând cu ea și nu pot să mint, doar ești așezat acolo uneori și te gândești „de ce sunt aici?” Dar, evident, în același timp, mai am doar două luni de facultate”, a reflectat Benzz în mai. „Așa că vreau doar să rămân concentrat acolo.”
Cu toate acestea, colegii și educatorii săi îi susțin pe deplin talentul. „Toți profesorii mei știu și despre cântec”, a spus Benzz pentru Versus. „Există o mare agitație în jurul școlii pentru mine chiar acum, omule. Chiar și directorul m-a tras deoparte… a spus doar „bravo!”
În altă parte, în timpul interviului, Benzz a dezvăluit că are mari speranțe pentru următoarea sa lansare. „Evident, vreau să aud Je M’appelle toată vara. Dar apoi, având puțin timp, următorul single va merge și mai bine. Urmează un alt smash viral!”, a declarat Benzz. „Eșantionul este probabil similar în ceea ce privește popularitatea, dar simt că merge și mai bine decât această piesă. Ai răbdare!”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *