Berre a lansat single-ul Kissing Strangers
2023-07-04 12:05:52

Berre a lansat single-ul “Kissing Strangers”. Berre Vandenbussche (22 de ani) a început să înregistreze cover-uri ale artiștilor săi preferați în garajul său și într-o parcare de lângă casa părinților săi.

Interpretările sale emoționante ale cântecelor îndrăgite l-au făcut remarcat, iar când a postat o versiune a „Lost Without You” (Freya Ridings) pe TikTok, videoclipul a devenit viral, ajungând la 10 milioane de vizualizări.

În mai 2022, Berre a lansat primul său single „Say My Name”, care a fost un hit instantaneu cu mult succes. Piesa a ajuns pe locul 1 în Belgian Airplay, pe locul 4 în topurile single belgiene. Ulterior, a ajuns să cânte pe scene și festivaluri la care doar visa. „Better Off Alone” a fost single-ul care a urmat si care prezintă vocea unică a lui Berre.

După două balade, al treilea single, „Thrill Of It All”, este o melodie mai up-tempo și este prima piesă a lui care a apărut și în topurile germane de difuzare și a fost difuzată în Franța, Țările de Jos și Polonia.

Berre despre „Kissing Strangers”: „Kissing Strangers este despre modul în care o persoană se poate dovedi a fi cineva total diferit după o relație. Văzându-i că devin străini, nu credeai că s-ar putea întâmpla asta.”

„Kissing Strangers” este scris împreună cu FriendsFromCollege, Haris Alagic și Chris James. FriendsFromCollege a produs single-ul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *