Berre a lansat single-ul Thrill Of It All
2023-02-26 20:19:43

Berre a lansat single-ul „Thrill Of It All”. Berre Vandenbussche (22 de ani) a început să înregistreze cover-uri ale artiștilor săi preferați în garajul său și într-o parcare de lângă casa părinților săi. Interpretările sale emoționante ale melodiilor îndrăgite l-au făcut remarcat, iar când a postat o versiune a „Lost Without You” (Freya Ridings) pe TikTok, videoclipul a devenit viral, ajungând la peste 1 milion de vizualizări.

În luna mai a anului trecut, Berre a lansat primul său single „Say My Name”. Piesa a ajuns pe locul 1 în Belgian Airplay si pe locul 35 in Spotify Daily Top100.

După cea mai nebună vară din viața sa, a fost lansat „Better Off Alone”, cel de-al doilea single al său, o melodie care prezintă perfect vocea unică a lui Berre. Cu noul single, Berre face inca un un pas important in cariera.

Berre despre „Thrill Of It All”:
„Thrill of it all este un cântec despre a-ți da seama că te-ai îndrăgostit de persoana greșită. Toate semnele erau deja acolo, dar abia acum vezi toate „steagurile roșii” din această relație. Deși ai dat totul, încă te învinovățești că nu ți-ai dat seama mai devreme.”

Single-ul „Thrill Of It All” este produs și scris împreună cu Aiden Halliday (Lewis Capaldi) și Oli Fox (Bow Anderson, UM Publishing UK). Piesa este produsă de Edd Holloway (Lewis Capaldi, Dean Lewis, Calum Scott), mixată de Charlie Holmes (Ed Sheeran, Foals, Aurora) și masterizată de Lex Barkey (Felix Jaehn, Nico Santos, Michael Schulte).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *