„Beyako” este cel mai fresh single semnat de LavBbe alături de artistul dominican Tivi Gunz
2023-08-16 10:44:28

Pregătește-te pentru un fusion electrizant de Afrobeats și Reggaeton pentru că LavBbe și Tivi Gunz fac echipă pentru cea mai hot piesă a verii: „Beyako”. Single-ul dezvăluie energia captivantă a lui LavBbe și talentul lui Tivi Gunz, combinând elemente fresh pentru a crea o experiență muzicală super catchy. „Beyako” este un imn vibrant, iar atmosfera fascinantă a videoclipului îl face starter-ul perfect pentru un party inedit.

LavBbe este o artistă în plină ascensiune, recunoscută pentru stilul său, dar și pentru clipurile virale de pe TikTok. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică și dans încă de la o vârstă fragedă. Primul ei costum de belly dancer a fost un cadou special de la bunica ei, iar talentul ei i-a mișcat pe toți din jurul ei. În 2020, odată cu lockdown-ul, LavBbe a început să danseze de dimineața până seara, creând coregrafii și postând clipuri pe TikTok, iar în doar câteva luni a adunat o mare comunitate de aproape 5 milioane de fani care i-a admirat stilul de dans. LavBbe este una dintre cele mai promițătoare voci pe care hitmaker-ul Costi le-a descoperit în ultima vreme și este ca o gură de aer proaspăt. Primăvara aceasta a lansat prima sa piesă, „Choco”, care dezvăluie latura jucăușă și sex-appealul artistei. Recent, a lansat și „Pumping”, urmată de „Wish You Well”.

Tivi Gunz este un artist extraordinar de talentat, cunoscut pentru jocul de cuvinte excepțional și prezența sa energică. Cu flow-ul și personalitatea sa, Tivi și-a consolidat locul pe scena muzicii Dembow, Afro și Cubaton, cucerind publicul cu show-urile și muzica sa. De-a lungul timpului a lansat hituri de succes precum „Lokisla” (alături de Rochy RD, Harryson, Onguito Wa, El Perrote Wz), „Con la Plebada”, „Zuculento” (alături de Angel Dior, Young Gatillo, Dflow), „Gass Pure” și „Se Quedo Pegao”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *