Bianca Oprișan lansează „Unde ești"
2021-08-19 18:58:19

Bianca Oprișan lansează primul său single din carieră: „Unde ești”. Cu beat-uri pop dance și versuri catchy pe care ai vrea să le fredonezi de la prima ascultare, piesa este compusă de către artistă alături de Vlad Popescu, Florin Boka, Vlad Cireșan, Ioan Cozma și Andreea Iuga.

„Prin prisma acestui proiect muzical, am avut ocazia să cunosc niște oameni minunați. Versurile piesei sunt scrise în mare parte de mine pentru că după părerea mea, trebuie mai întâi să simți ca apoi să transmiți. Este o piesă dragă sufletului meu, mă regăsesc și cu siguranță nu sunt singura persoană. Single-ul este inspirat din fapte reale, puse pe hârtie, iar de fiecare dată când îl ascult am acel sentiment de «piele de găină». Este primul meu proiect însă sigur nu și ultimul”, povestește Bianca.

Bianca Oprișan cântă de la vârstă de 5 ani și a absolvit liceul de arte Dinu Lipatti din București. „De-a lungul timpului mi s-a adeverit faptul că nimic nu-ți reușește în viață dacă nu iubești ceea ce faci, tocmai de aceea, pentru mine muzica este ceea ce iubesc să fac. Nu mă văd făcând altceva”, adaugă cântăreața.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *