BiBi lansează o super piesă cu și despre fete, un featuring cu Izabele Simion și Codruța Filip – Când se adună fetele
2023-07-19 18:29:52

Pentru că e vară, vacanță și toată lumea e pusă pe disracție, piesele noi vin pe bandă rulantă și sunt numai potrivite pentru această perioadă dar și pentru cea care va urma. BiBi feat. Izabele Simion și Codruța Filip s-au pus pe treabă și lansează azi o piesă demnă de cea mai tare petrecere – “Când se adună fetele”, o colaborare Sprint Music & Bulls Records.
S-a lucrat intens la una dintre cele mai tari piese ale verii. Pentru “Când se adună fetele”, muzica a fost asigurată de Achim Marian, Izabela Simion și Mihail Gheorghe, textul fiind realizat tot de Achim Marian și Izabela Simion, iar videoclipul regizat de Silviu Mîndroc, din mâna căruia ies opere de artă.
BiBi este extrem de încântată de ce a ieșit, așa că a împărtășit cu fanii. Colaborarea ei cu Izabela Simion și Codruța Filip a fost una de bun augur și o formulă câștigătoare. “Când se adună fetele” e un proiect plin de veselie și ne dorim să scoatem la dans toți ascultătorii, în special fetele, deoarece noi credem că această piesă este imnul fetelor. Mă bucur din suflet că am avut ocazia să colaborez cu Izabela și Codruța Filip, două fete talentate și frumoase, și sperăm ca piesa noastră să aducă voie bună și petreceri frumoase vara aceasta. Este un altfel de proiect pentru mine una și îmi doresc în continuare să lansez cât mai multe piese care să cuprindă un public cât mai larg. Muzica este atât de frumoasă și sunt recunoscătoare că am șansa să creez această artă și să întâlnesc atât de mulți oameni talentați. De dată această să fie cu balans și petrecere, vă așteptăm cu multe share-uri dacă vă place proiectul nostru!”, a mărturisit BiBi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *