Big Sean si Hit-Boy fac echipa pentru EP-ul "What You Expect"
2021-10-30 08:00:00

Big Sean si Hit-Boy au o chimie aparte, colaborand pentru piese precum “Clique”, “Friday Night Cypher”, “Deep Reverence”, “Lithuania”, “Overtime”, “Bezerk”, “Lucky Me”, “Don Life”, dar si multe altele.

Cei doi artisti au lansat saptamana trecuta piesa “What A Life”, care va fi prezenta pe noul proiect. Totodata, EP-ul contine 6 melodii, unde ii putem regasi si pe Bryson Tiller, Lil Durk, Babyface Ray si 42 Dugg.

Dupa mai multe mixtape-uri lansate, Big Sean a lansat albumul de debut, “Finally Famous”, in anul 2011, urmand ca in 2013 sa scoata “Hall Of Fame”. Al treilea proiect, “Dark Sky Paradise”, a fost primul care a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200. Acesta a creat impreuna cu Jhene Aiko proiectul Twenty88. Urmatoarele albume, “I Decided” din 2017, “Double Or Nothing” realizat impreuna cu Metro Boomin si “Detroit 2” din 2020 au debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 si sunt certificate cu discul de platina.

Hit-Boy este un rapper si producator american, celebru pentru contributiile la piesele “Niggas In Paris”, de la The Throne, “Goldie” de la A$AP Rocky, “Clique” de la Kanye West si “Sicko Mode” de la Travis Scott. Acesta a lucrat cu Beyoncé, Rihanna, Ariana Grande, Jay-Z, Kanye West, Kendrick Lamar, Travis Scott, Nipsey Hussle, Roddy Ricch, Drake, castigand 3 premii Grammy pentru munca depusa.

“What You Expect” Tracklist:
1. Big Sean, Hit-Boy – Chaos
2. Big Sean, Hit-Boy – Into It
3. Big Sean, Hit-Boy – The One
4. Big Sean, Hit-Boy, Bryson Tiller, Lil Durk – Loyal To A Fault
5. Big Sean, Hit-Boy, Babyface Ray, 42 Dugg – Offense
6. Big Sean, Hit-Boy – What A Life

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *