Black Coffee, Pan-Pot și Sickick vin pe 3, 4 și 5 iunie la SAGA Festival
2021-12-15 21:30:00

Unii dintre cei mai apreciați artiști de muzică electronică la nivel internațional vin la începutul verii la SAGA Festival. Primii DJi anunțați în line-up-ul festivalului au fost Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet, iar lor li se alătură Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine și Sickick. Mulți alți artiști vor fi anunțați la începutul anului viitor.

Black Coffee este un adevărat fenomen al muzicii house și un nume important atunci când vine vorba despre scena EDM mondială. A câștigat multiple premii de-a lungul carierei sale, a lansat al-bume de succes și reușește de fiecare dată să creeze set-uri memorabile.

Nicole Moudaber și-a început cariera în Liban, în anii ’90, însă la scurt timp s-a stabilit în Londra, acolo unde a început să aibă succes ca DJ și producător și a început colaborarea cu Carl Cox. De-a lungul timpului, a avut apariții importante în Billboard, The New York Times, CNN, Mixmag, Danc-ing Astronaut și Paper Magazine. În 2014, a lansat In The Mood Radio cu difuzare săptămânală în peste 50 de țări și peste 70 de stații radio. Artista cucerește publicul cu show-urile sale electrizante.

Duo-ul tehno german Pan-Pot, format din DJii Tassilo Ippenberger și Thomas Benedix, a devenit popular odată cu lansarea albumului de debut, Pan-O-Rama. De la lansarea din 2005, cei doi artiști au avut show-uri în lumea întreagă și au încântat milioane de oameni de pe toate continentele, fiind doi dintre cei mai de succes DJi de pe scena muzicii tehno.

Purple Disco Machine este DJ german de muzică disco house. Cu 9 ani în urmă, a lansat propriile sale producții, iar de atunci a avut nenumărate show-uri la nivel internațional și a lansat albumul de debut împreună cu Sony Music Entertainment. În 2020, artistul și-a sărbătorit succesul prin piesa Hypnotized, feat. Sophie and the Giants, care s-a clasat pe primele locuri în Italian Singles Chart și a primit două certificări de platină. În același an, a produs remixuri oficiale pentru piesele Don’t start now – Dua Lipa și Rain on me – Lady Gaga.

Sickick a fost una dintre revelațiile primei ediții SAGA Festival. Artistul de origine canadiană a elec-trizat scena Source și a încântat zeci de mii de oameni cu set-ul său și cu energia molipsitoare. An-ul viitor revine la București cu noi surprize și nerăbdător să reîntâlnească publicul de care s-a îndrăgostit toamna aceasta.

Cei care își doresc să nu rateze o ediție explozivă SAGA își pot cumpăra acum biletele, la cel mai mic prag de prețuri, de aici. Doar în luna decembrie pot fi achiziționate în sistemul de rate cu 10 euro depozit.

Pe 3, 4 și 5 iunie, la Arena Națională, întregul concept al festivalului va atinge noi valențe, vor fi mai multe scene și foarte multe secrete care așteptă să fie descoperite și să bucure zeci de mii de oa-meni din întrega lume.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *