BLACKPINK lansează un nou single PINK VENOM
2022-08-19 17:35:54

Astăzi, 19 august, superstarurile globale BLACKPINK își dezvăluie noul single „Pink Venom”. Euforic și plin de putere, „Pink Venom” este single-ul principal de pe al doilea album foarte așteptat de la Jisoo, Jennie, Rosé și Lisa, BORN PINK, care urmează să fie lansat pe 16 septembrie. Single-ul și albumul vor fi susținute de un turneu mondial care va ateriza pe patru continente.

Pentru a sărbători revenirea mult așteptată a BLACKPINK, a fost luminat globul de la New York la Londra, Rio și nu numai, ca parte a campaniei „LIGHT UP THE PINK”. Pe cinci continente, reperele au fost aprinse în roz, iar proiecțiile digitale sunt afișate pe monumente emblematice, inclusiv Podul Brooklyn, Arcul de marmură din Londra, Turnul Tokyo și multe altele, începând cu ora locală 20:00, joi și vineri seara. Interscope Records a făcut echipă cu o platformă numită LANDMRK pentru a crea o experiență mobilă. Platforma conține o hartă cu marcă personalizată care conține 500 de puncte de acces pe care superfanii BLINK le pot accesa fizic pentru a debloca conținut digital exclusiv de la trupă.
Pentru a completa activarea fizică LIGHT UP THE PINK și a sărbători lansarea „Pink Venom”, locațiile reperelor și panourilor publicitare vor fi evidențiate pe o hartă digitală pe măsură ce structurile sunt iluminate. Experiența este disponibilă atât în ​​engleză, cât și în coreeană.

Anticiparea a crescut pentru „Pink Venom” de când BLACKPINK a împărtășit o serie de teasere vizuale și un poster, care găsește pictogramele K-pop privind printr-un panou de sticlă spartă. Recordul va fi urmat de sosirea celui de-al doilea album complet al lui BLACKPINK, BORN PINK, pe 16 septembrie. După aceea, cel mai popular grup de fete de pe planetă va porni într-un turneu mondial la care se prevede că vor participa peste 1,5 milioane de oameni. Începe la Seul, Coreea de Sud, pe 15 octombrie și apoi vizitează Statele Unite, Regatul Unit, Germania, Franța, Arabia Saudită și Singapore, printre altele, înainte de a ateriza în Noua Zeelandă pe 21 iunie 2023.

După ce a lansat hituri globale precum „How You Like That” și colaborarea lor cu Selena Gomez, „Ice Cream”, BLACKPINK a lansat albumul în 2020, cu succes mondial. Proiectul captivant a debutat pe locul 2, atât în ​​Billboard 200 din S.U.A., cât și în UK Official Chart și a vândut peste 1,4 milioane de exemplare în întreaga lume, făcând din BLACKPINK primul grup de fete K-pop care a vândut peste un milion de unități. Cu „Pink Venom” și BORN PINK, acestea sunt setate să rescrie din nou cărțile recordurilor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *