BLANCO și Oana Matache au filmat videoclipul piesei "Asta Vrea"
2023-09-21 16:43:05

BLANCO continuă seria de singleuri ce anunță viitorul album cu o colaborare total neașteptată alături de Oana Matache pentru piesa “Asta Vrea”.

Din imaginile postate de cei doi pe Instagram, piesa se anunță a fi un single ce îmbrățișează nostalgia anilor 2000, iar videoclipul pare a fi filmat într-o parcare cu foarte multe mașini, probabil o referință la blockbusterul din acea perioada Fast & Furious: Tokyo Drift.

Filmulețul postat de cei doi artiști a strâns peste 3000 de aprecieri și peste 160.000 de vizionări în doar câteva zile, semn că este un interes mare pentru această colaborare care deschide toamna.

“Asta Vrea” ar fi al treilea single, după “Tot Ce Fac E Sfânt” și “BRR’N’KUSH”, ce face parte din albumul SUNT IO, anunțat de BLANCO la începutul anului.

Surpriza acestei colaborări vine din faptul că, Oana Matache cu toate că este sora Deliei Matache, este pentru prima dată când își înregistrează vocea pe o piesă oficială. Cu siguranță este un lucru pe care fanii ei l-au așteptat de foarte mult timp, având în vedere și impactul filmulețului postat.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *