Body Like, piesa care prelungeste vara. Morgan Page, HARBER si Sid Tipton, echipa de GRAMMY pentru o piesa
2022-09-13 23:06:58

Morgan Page, HARBER și Sid Tipton lansează „Body Like”, o piesă care prelungește vara prin intermediul acordurilor de pian. Cu un ritm contagios și o energie care invită la dans, „Body Like” transformă orice zi într-o adevărată petrecere.

 

Chiar dacă vara s-a încheiat, „Body Like” păstrează intact vibe-ul specific anotimpului cald și te poate propulsa pe cele mai frumoase plaje din lume printr-un simplu play.

 

Cu o atmosferă înălțătoare, această colaborare fresh dintre artistul nominalizat la Grammy, Morgan Page, alături de HARBER și Sid Tipton, schimbă ritmul, paradigma și starea de spirit. În fond, „Body Like” este despre dragoste față de viață, muzică și dans.

 

Morgan Page este o adevărată forță în peisajul muzicii electronice. De-a lungul zecilor sale de lansări de succes, producătorul și DJ-ul nominalizat la GRAMMY a acumulat sute de milioane de streamuri și s-a clasat de mai multe ori #1 în Billboard, Beatport și US Dance Radio.

 

Artist de top, prezent de mai multe ori în Billboard, HARBER și-a făcut pentru prima dată simțită prezența pe scena muzicii eletronice în urmă cu doar câțiva ani. De atunci, artistul a devenit o prezență constantă în topuri. În vârstă de 24 de ani, HARBER este un producător, DJ, compozitor și muzician multitalentat.

 

Sid Tipton este o artistă și compozitoare cunoscută pentru contribuția pe care a avut pe albumul premiat la GRAMMY al lui Maluma, F.A.M.E, cât și pentru meritul ei din poziția de compozitor pentru artiști precum Justin Timberlake, Tinashe, Jojo și mulți alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *