Body & Soul lanseaza Emigram la mare si se consuma cu bere rece și fete frumoase
2023-07-03 19:13:00

“Emigram la mare” este noul single al trupei Body&Soul si a fost lansat chiar în buza verii, în luna iulie.
Melodia va sta la plajă cu voi, pe tot litoralul romanesc.Se consuma cu bere rece și fete frumoase

Baietii care au facut ravagii in trecut cu piese gen „Super femei” si ” Ne-au topit caldurile” au revenit cu o surpriza exceptionala de vara.
Trupa Body & Soul, caci despre ei este vorba, au lansat zilele trecute pe canalul oficial al formatiei (Body & Soul Romania pe Youtube ), piesa „Emigram la mare”, dupa o pauza de ceva timp.

În iulie 2000, grupul lansează album, numit „Super”. Succesul nu se lasă așteptat, iar single-ul „Super femei” devine hit-ul verii 2000, urmând ca în toamnă să iasă pe piață o noua piesă Body&Soul, „Băieții știu ce vor”.
După trei turnee naționale, trupa lansează un al treilea extras de pe albumul „Super”- „Chiar daca vei pleca”, timp în care se și începe lucrul la un nou album.
În anul 2001, se lansează „ Trup si suflet”, ce reușește să pună în valoare calitățile vocale ale celor patru soliști, piesele remarcându-se printr-un sound de calitate superioară, iar muzica și textul fiind semnate exclusiv de trupă. „Ne-au topit căldurile” și „În noapte mă trezesc” sunt single-uri lansate ce au avut parte de mult succes.

In anul 2020 formatia Body & Soul lanseaza un videoclip la melodia ” Fetele din Romania” pe canalul oficial al formatiei, iar acum vine cu aceasta surpriza de vara cu influente de reggae si cu un sound foarte fresh.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *